Archive for October, 2010

Kiinnostaako Rajupusukoordinaatiohankeanomuksen :) teko?

Monday, October 25th, 2010

Tässä luetteloa muutamista toimenpiteistä, joihin olisi nyt rahaa tarjolla: Kylien kokoontumis- ja harrastustilojen kunnostus sekä varustaminen, yhteisessä käytössä olevien alueiden kunnostus (esim. yhteiset uimarannat), yhteisessä käytössä olevan kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuksen tai rakennelman kunnostus, kylämaiseman kunnostus (esim. maitokoppi), yhteisten liikuntapaikkojen sekä retkeily- ja ulkoilukohteiden kunnostaminen, yhteisissä tilaisuuksissa tarvittavien koneiden ja laitteiden hankinta.

Nämä kaikki olisivat sopivia meidän kylälle ja paviljongin kunnostamiseen, mutta ehkä pitäisi rajata tarkemmin. Syysloman jälkeen ilmoittelemme palaverista, johon toivomme lavatoimikunnan, kylätoimikunnan ja asiasta kiinnostuneiden kyläläisten tulevan mukaan.

Mervi ja Sirpa käväisivät Rantasalmella kuulemassa tästä uudesta hankemuodosta, joka on tarkoitettu erityisesti pienimuotoisille hankkeille. Kalevi Welling on valmis tulemaan kertomaan myös meidän kylälle asiasta.

Muistakaa poistaa rasti salli keskustelu!

Wednesday, October 20th, 2010

Sivumme on joutunut roskapostihyökkäyksen kohteeksi. Olin mielestäni poistanut mahdollisuuden kommentoida, mutta se oli jostakin syystä edelleen päällä. Meillä on odottamassa yli miljoona kommenttia, jossa tarjotaa mitä ihmeellisimpiä asioita. Niitä pystyy ilmeisesti poistamaan vaan 20 kerrallaan, joten olisi siinä aikamoinen iltapuhde niitä poistella. Poistelin varmaan tuhat ja aikaa meni tosi paljon. Saimme asiasta myös valitusta palvelimen ylläpitäjältä, joten toivottavasti asia saatiin nyt kuntoon. Jos postia edelleen tulee, voi olla että sivumme suljetaan.

Mutta nyt olen laittanut asetuksiin ettei kommentteja pitäisi enää tulla. Mutta huomatkaa kirjoittajat. Kirjoitustilassa oikealla on Keskustelu kohta. ÄLÄ LAITA RASTIA SALLI KESKUSTELU -kohtaan.  Poistin kaikista aiemmista artikkeleista rastin.

Onhan se hienoa, että joku on kiinnostunut sivuistamme ;)

Friday, October 8th, 2010

syyskirppis_10_page_11.JPGsyyskirppis_10_page_11.JPG