Archive for May, 2010

Kylätoimikunnan kokous 14.4.

Saturday, May 1st, 2010

Kylätoimikunnan järjestäytymiskokous pidettiin koululla 14.4.2010. Kylätoimikunnan puheenjohtajuutta hoidetaan vissiin porukalla, sillä paikalla olleista kolme on jo aiemmin toiminut kyseisessä hommassa ja neljäs paikalle saapunut ei suostunut kyläpäällikön virkaa vastaanottamaan.

Kokouksessa päätettiin kevään ja osittain kesänkin tapahtumista.

Koululla on keskiviikkona 28.4. klo 18  jätevesineuvoja Teemu Oittinen neuvomassa jätevesiasioissa sekä Anu Liljeström kertomassa verkko- ja mobiiliympäristöhankkeestaan.

Helatorstaina 13.5. klo 13 tapahtuu sekä koulun rannassa että paviljongilla. Rannassa laitetaan talkoilla kuntoon grillikatosta ja suunnitellaan laituripaikan parantamista. Kalastuskunta toimittaa tarvikkeet paikalle. Mm. Asmo Ikonen ja Risto Sinkkonen yhteyshenkilöinä.

Samaan aikaan paviljongilla haravoidaan pihaa ja aidan edustaa. Ota harava mukaan ja tule hyötyliikuntatuokioon.

Talkooevästä tarjolla molemmissa paikoissa. Jos sattuu huono keli, niin yritetään sitten saman viikon lauantaina uudestaan samaan aikaan.

Lähempänä juhannusta siivotaan paviljonki sisältä ja koristellaan tansseja.

Elokuussa on perinteiset eloiltamat, joiden tarkempi ohjelma lyödään lukkoon sitten, kun koulu alkaa.

Kyläkokouksessa toimintasuunnitelmaan kirjattiin myös kirpputori, josta ei vielä sen tarkemmin sovittu, mutta syyspuolella sekin on tarkoitus pitää.