Archive for February, 2009

Talvitapahtuman tunnelmaa

Sunday, February 15th, 2009

Nuotiolla oli tunnelmaa

Ystävänpäivänä lauantaina 14.2. vietimme yhdessä hauskaa talvipäivää Kaipolan koulun rannassa. Väkeä oli paljon ja mukavaa liikunnan riemua havaittavissa. Muistelimme nuotiokahveilla, että talvitapahtuma tai aiemmin myös maalistapahtuman nimellä järjestetty liikunnallinen päivä on järjestetty todennäköisesti lähes 30 kertaa. Perinne on aloitettu jo Pirkko-open aikoina ja jatkuu edelleen. Alkuvuosina ohjelmassa oli ukkomiehet – poikamiehet jääpallopeli, nykyisin ohjelma on muuttunut enemmän jäällä tapahtuvaksi touhuiluksi erilaisten liikunnallisten lajien harrastamisessa.  Kiitos kaikille mukana olleille, ensi vuonna uudelleen!

Kurlinkia

Kurlinki oli kaikenikäisten suosikki, pelit olivat todella jännittäviä.

hevosajelua1.jpg

Hevosajeluun oli aina jonoa, hevonen jaksoi kiertää Kaipolan lahtea lähes koko tapahtuman ajan.

heppa2.jpg

Vauhti oli hurjaa

napakelkka.jpg

Napakelkka pyöri lihasvoimalla ja vauhtia riitti.

Tarkkaa touhua

Ja jälleen kurlinkia. Tyylejä on monenlaisia.

Luutapallo

Luutapalloa pelattiin aluksi, mutta se taisi olla vähän kömpelöä, joten

jalkapallo.jpg

peli muuttui jalkapalloksi ja pelaajia riitti.

lumilinnassa

Lumilinnassa oli kivaa myös leikkiä.

Luistelijoita

Luistelua voi kokeilla retkiluistimin tai omilla. Rata 4 km yritetään pitää kunnossa myös jatkossa. Todennäköisesti jään pinta tulee paremmaksi tulevina viikoina, joten tervetuloa luistelemaan jatkossakin.

Perinteinen talvitapahtuma la 14.2.

Sunday, February 8th, 2009

Kaipolan koulun ja kylätoimikunnan järjestämä perinteinen talvitapahtuma koulun rannassa la 14.2. ystävänpäivänä alkaen klo 10. Ohjelmassa yhdessäolon lisäksi kurlinkia, luutapalloa, hevosajelua, napakelkan hurjaa kyytiä ja retkiluistelua (2-3 km rata Kaipolan lahdella).

Tervetuloa tapahtumaan koko perheen voimin!

Talkooväki teki hienoja lumiveistoksia ja kunnosti paikkoja su 8.2. Nuotiokahvit ja makkarat maistuivat talkooväelle ja nuoskakeli auttoi lumirakennelmien tekemisessä.

Talkooväki makkaran paistossa ja nuotiokahvillatalkoot2.jpgtalkoot1.jpg

Muistoja vuoden 2006 mahtavasta talvitapahtumasta löytyy osoitteesta http://www.kaipolankyla.net/ajankohtaista.htm , selaa sivua alaspäin. Nyt on odotettavissa pitkästä aikaa säiden puolesta jotain vastaavaa. Parina edellisenä vuonna sää on sotkenut suunnitelmat talvitapahtumista on tullut enemmän vesisadetapahtumia. Mutta toivotaan nyt, että sääennustus pikku pakkasesta pitää paikkaansa.

Ohjelmaa Laskias-sunnuntaille:

Sunday, February 8th, 2009

Koivumäellä 22.2. klo 13.00-(tai miten itselle sopii) mäenlaskua perinteisellä kaavalla eli nuotio, nokikahvia ja mehua talon puolesta. Omat pulkat ja kelkat mukaan. Myös 1,5 km hiihtolatu (vapaa+pertsa) pellolla käytössä. Oiva tilaisuus vanhemmille kuntoilla lasten laskiessa mäkeä ;-) .