Archive for August, 2008

SYKSYN JA TALVEN TOUHUJA 2008 – 2009

Monday, August 18th, 2008

Kesä alkaa olla lopuillaan ja on aika ruveta miettimään syksyn toimintaa, seuraavassa tähän mennessä mietittyjä:

ELOILTAMAT: (30.8. klo 19 – 01)

Siivotaan ja koristellaan Paviljonkia pe 29.8. klo 18 alkaen. Luonnon- ja puutarhakukkia, kuin myös syksyn satoa, saa tuoda koristeluun, kellä löytyy.

Koululaisten ohjelmalla aloitetaan. Tauolla arpamyyntiä ja muita perinteisiä lajeja. Arpalahjoja voi toimittaa ennakkoon koululle. Tanssituksesta huolehtii Sulkavan Pelimannit. Ei pääsymaksua, vapaaehtoinen maksu kylän ja koulun toimintaa tukemaan.

LEIKKIMIELISET YLEISURHEILUKISAT KOULULLA 30.8. KLO 10 – 12

Tapahtuma liittyy KyläSportti -hankkeeseen, Eero Piironen on luvannut ideoida lajit, kaikille löytynee lajeja ja sarjoja, seuraa ilmoittelua!

LIIKUNTAKERHO KOULULAISILLE

Aloitetaan toiminta epävirallisesti jatkamalla pesäpallon peluuta tiistaisin klo 18 – 19.30 (Tänään 18.8. vielä maanantaina!). Ahosen Pyry on lupautunut kouluttautumaan kerho-ohjaajaksi. Toinen ohjaaja olisi tilauksessa, löytyykö kiinnostuneita? Tarkoituksena on tutustua monipuolisesti eri lajeihin, mahdollisesti tehdään myös uimahalli/lasketteluretki talven kuluessa. Kaikki mukaan tästä illasta alkaen, seuratkaa ilmoittelua!!!

Lisäys:

MAALAIS/KIRPPUTORI KOULULLA 11.10.

Syyssiivousta tehdessä kannattaa katsella omalle perheelle tarpeettomaksi käynyttä tavaraa ja tuoda niitä sitten kirpputorille myyntiin. Etenkin talviurheiluvälineet voisivat olla hyvä myyntiartikkeli. Pöytien tuotto oman valinnan mukaan joko koulun tai kodin hyväksi.

Maalaistorille voisi tuoda “ylijäämäsatoa” myyntiin. Miksei leipomuksiakin? Seuratkaa koulun tiedotteita; vinnikin olisi tarkoitus siivota ennen varsinaista kirppu-/maalaistoria.

PERINTEINEN TALVITAPAHTUMA

Alustavasti sovittu päiväksi 14.2.2009, ystävänpäivä-teemalla siis lähdetään, kaikki mukaan ideoimaan!

Tässä oli toivottavasti kaikki kokouksessa 14.8. keskustellut asiat, aktiivisuutta peliin!      -Sirpa-