Archive for the ‘Kaipolan koulun tapahtumat’ Category

Kylätalon tilojen ja ampumaradan käyttövuokrat

Monday, May 7th, 2012

 

Hinnasto 2012

                        - hinnat sisältävät alv:n 9% tai 23%


                    Ampumarata

-       10 € tunnilta henkilöä kohti

-       3 henk tai enemmän 30 €

-       ohjatut ampumaillat 5 € / hlö kahdelta tunnilta

 

Alaluokan käyttö (sisältää pelipöytien, kahvin- ja vedenkeittimen sekä mikroaaltouunin käytön)

-       5 €/hlö / ensimmäinen tunti

-       4 henkilöä tai enemmän 20 €  / ensimmäinen tunti

-       seuraavat tunnit puoleen hintaan

 

Yläkerta ilman ampumaradan käyttöä

-  20 € ensimmäinen tunti ja 10 € seuraavilta tunneilta

 

Molemmat kerrokset 150 € / päivä

 

Keittiön käyttö 10 € / tunti

 

Sauna 10 € / tunti

 

Alakerran asunto 3 h ja k on vuokrattavissa lokakuun alusta 2012.

Lisätietoja Jukka Virtanen 045 845 91 18

Kaipolan koululaiset leirikoulussa

Tuesday, February 8th, 2011

vierumaki.jpg

Kaipolan koululaiset, henkilökunta ja vanhemmat aloittivat uuden vuoden vauhdikaasti viettäen pari  leirikoulupäivää Vierumäen urheiluopistolla urheillen 17. – 19.1.2011. Matka jatkui urheiluopistolta Helsinkiin Korkeasaareen ja Heurekaan. Illan kuluesa ajeltiin kotimaisemiin Sulkavalle väsyneinä mutta kokemusta rikkaampina. Rankka reissu, mutta tulipa tehtyä. Kiitos vanhemmille, jotka pääsitte mukaan ja olitte suurena apuna. Tästä on kiva jatkaa kevätlukukautta!!

Muistakaa poistaa rasti salli keskustelu!

Wednesday, October 20th, 2010

Sivumme on joutunut roskapostihyökkäyksen kohteeksi. Olin mielestäni poistanut mahdollisuuden kommentoida, mutta se oli jostakin syystä edelleen päällä. Meillä on odottamassa yli miljoona kommenttia, jossa tarjotaa mitä ihmeellisimpiä asioita. Niitä pystyy ilmeisesti poistamaan vaan 20 kerrallaan, joten olisi siinä aikamoinen iltapuhde niitä poistella. Poistelin varmaan tuhat ja aikaa meni tosi paljon. Saimme asiasta myös valitusta palvelimen ylläpitäjältä, joten toivottavasti asia saatiin nyt kuntoon. Jos postia edelleen tulee, voi olla että sivumme suljetaan.

Mutta nyt olen laittanut asetuksiin ettei kommentteja pitäisi enää tulla. Mutta huomatkaa kirjoittajat. Kirjoitustilassa oikealla on Keskustelu kohta. ÄLÄ LAITA RASTIA SALLI KESKUSTELU -kohtaan.  Poistin kaikista aiemmista artikkeleista rastin.

Onhan se hienoa, että joku on kiinnostunut sivuistamme ;)

Kaipolan koululaiset tutkijoina Kuhakoskella

Monday, September 13th, 2010

kuhakosken-silta.bmp

Kaipolan koululaiset retkeilivät Kuhakosken maisemissa pe 10.9.2010. Tavoitteena on tutkia ja tuottaa paikkatietoa MOBIILIPAIKKATIETO -hankkeen sivuille verkkoympäristöön osoitteeseen www.rajupusuwiki.fi

Jätevesineuvontaa ja mobiilihankeinfoa ke 28.4.2010 klo 18

Sunday, April 25th, 2010

Pojat pilkillä Kaipolanlahdella

Kaipolan koululla on keskiviikkona 28.4.2010 klo 18.00 ajankohtaisten asioiden tiedotusilta.

Jätevesineuvoja Teemu Oittinen kertoo jäteveden käsittelyn nykyvaatimuksista ja opastaa asukkaita myös henkilökohtaisesti. Tule kuuntelemaan ja kysymään jätevesiasioista, jotta tiedät mitä se tarkoittaa oman kiinteistösi osalta.

 Sulkavan kunnan mobiilihankkeessa kerätään luonto-, kulttuuri- ja perinneympäristön kohteita matkailun, retkeilyn ja opetuksen tarpeisiin.  Tarkoitus on tehdä wikipedian tavoin verkko- ja mobiiliympäristön kautta selattavia sisältöjä kohteista. Kaipolan kylältä on jo edellisessä hankkeessa kerätty hyvin kohteita kylätauluun, siitä on hyvä jatkaa lisäten uusia kohteita ja miettien mitä näistä kohteista voisimme kertoa. Tule tutustumaan asiaan ja keskustelemaan Anun kanssa. Voit ottaa Anuun yhteyttä myös puhelimitse: 044 4175210 tai sähköpostilla: anu.liljestrom@sulkava.fi

Tervetuloa keskustelemaan kahvikupin ääressä!

Järj. Kaipolan kylätoimikunta

Kaipolan koulu tiedottaa 8.2.2010

Sunday, February 14th, 2010

HELMIKUUSSA HIIHDETÄÄN!! Tiedote 8.2.2010 

  • viikko 6 on jälleen SANOMALEHTI –viikko, joten lehtiä ja lehtitehtäviä on liikkeellä…

  • ti 9.2. klo 11.30-12.30 NUKKETEATTERIESITYS SRK-talolla eskareille ja 1.-4.luokkalaisille. Kotiinkuljetus paluumatkalla eli hieman normaalia aikaisemmin 
  • koulullemme on myönnetty rahoitusta jakotuntien lisäämiseksi, niinpä tuntiopettajana toimii tiistaisin Riikka Vierikko opettaen uskontoa ja tekstiilityötä 
  • ke 10.2. klo 9 SRK:n Taru pitää päivänavauksen YHTEISVASTUU-keräyksestä, oppilailla halutessaan mahdollisuus osallistua keräykseen varaamalla kolikon taskuun                     
  • hiihtovälineet kouluun ke 10.2. (laita nimi kaikkiin välineisiin, harjoittele monojen solmimista ja suksien kiinnittämistä, kuljetusta varten kunnon pidikkeet, hiihtoon ohuempi tuulenpitävä takki) 
  • ke 10.2. terveydenhoitaja koululla (tarkastusvuorossa 2. ja 3.luokkalaiset) 
  • ti 16.2. klo 18 VANHEMPAINILTA Illan aiheita ainakin VERSO -koulutetut oppilaat kertovat VERSO –toiminnasta koulussa, muutokset työjärjestyksessä, koulun kotisivut, Pilkki/talvitapahtuman suunnittelu

  • Kaipolan kinkerit ke 24.2.2010
  • viikko 9 on hiihtolomaa!

Monday, August 24th, 2009

ELOILTAMAT la 29.8.2009  Kaipolan paviljongilla klo 19-01. Esiintyjinä koululaisten ja kyläläisten lisäksi Janne Siitari. Puhvetti ja grilli kuumana! Tervetuloa! Vapaa pääsy.

Talvitapahtuman tunnelmaa

Sunday, February 15th, 2009

Nuotiolla oli tunnelmaa

Ystävänpäivänä lauantaina 14.2. vietimme yhdessä hauskaa talvipäivää Kaipolan koulun rannassa. Väkeä oli paljon ja mukavaa liikunnan riemua havaittavissa. Muistelimme nuotiokahveilla, että talvitapahtuma tai aiemmin myös maalistapahtuman nimellä järjestetty liikunnallinen päivä on järjestetty todennäköisesti lähes 30 kertaa. Perinne on aloitettu jo Pirkko-open aikoina ja jatkuu edelleen. Alkuvuosina ohjelmassa oli ukkomiehet – poikamiehet jääpallopeli, nykyisin ohjelma on muuttunut enemmän jäällä tapahtuvaksi touhuiluksi erilaisten liikunnallisten lajien harrastamisessa.  Kiitos kaikille mukana olleille, ensi vuonna uudelleen!

Kurlinkia

Kurlinki oli kaikenikäisten suosikki, pelit olivat todella jännittäviä.

hevosajelua1.jpg

Hevosajeluun oli aina jonoa, hevonen jaksoi kiertää Kaipolan lahtea lähes koko tapahtuman ajan.

heppa2.jpg

Vauhti oli hurjaa

napakelkka.jpg

Napakelkka pyöri lihasvoimalla ja vauhtia riitti.

Tarkkaa touhua

Ja jälleen kurlinkia. Tyylejä on monenlaisia.

Luutapallo

Luutapalloa pelattiin aluksi, mutta se taisi olla vähän kömpelöä, joten

jalkapallo.jpg

peli muuttui jalkapalloksi ja pelaajia riitti.

lumilinnassa

Lumilinnassa oli kivaa myös leikkiä.

Luistelijoita

Luistelua voi kokeilla retkiluistimin tai omilla. Rata 4 km yritetään pitää kunnossa myös jatkossa. Todennäköisesti jään pinta tulee paremmaksi tulevina viikoina, joten tervetuloa luistelemaan jatkossakin.

Perinteinen talvitapahtuma la 14.2.

Sunday, February 8th, 2009

Kaipolan koulun ja kylätoimikunnan järjestämä perinteinen talvitapahtuma koulun rannassa la 14.2. ystävänpäivänä alkaen klo 10. Ohjelmassa yhdessäolon lisäksi kurlinkia, luutapalloa, hevosajelua, napakelkan hurjaa kyytiä ja retkiluistelua (2-3 km rata Kaipolan lahdella).

Tervetuloa tapahtumaan koko perheen voimin!

Talkooväki teki hienoja lumiveistoksia ja kunnosti paikkoja su 8.2. Nuotiokahvit ja makkarat maistuivat talkooväelle ja nuoskakeli auttoi lumirakennelmien tekemisessä.

Talkooväki makkaran paistossa ja nuotiokahvillatalkoot2.jpgtalkoot1.jpg

Muistoja vuoden 2006 mahtavasta talvitapahtumasta löytyy osoitteesta http://www.kaipolankyla.net/ajankohtaista.htm , selaa sivua alaspäin. Nyt on odotettavissa pitkästä aikaa säiden puolesta jotain vastaavaa. Parina edellisenä vuonna sää on sotkenut suunnitelmat talvitapahtumista on tullut enemmän vesisadetapahtumia. Mutta toivotaan nyt, että sääennustus pikku pakkasesta pitää paikkaansa.

Ohjelmaa Laskias-sunnuntaille:

Sunday, February 8th, 2009

Koivumäellä 22.2. klo 13.00-(tai miten itselle sopii) mäenlaskua perinteisellä kaavalla eli nuotio, nokikahvia ja mehua talon puolesta. Omat pulkat ja kelkat mukaan. Myös 1,5 km hiihtolatu (vapaa+pertsa) pellolla käytössä. Oiva tilaisuus vanhemmille kuntoilla lasten laskiessa mäkeä ;-) .

Talvitapahtuma

Tuesday, January 27th, 2009

Perinteinen Kaipolan kylän talvitapahtuma järjestetään ystävänpäivänä 14.2 klo 10.00 koululla ja rannassa.

Ohjelma on pitkälti säistä riippuvainen mutta perinteissä pysytään eli hevosajelua, luistelurataa, “kurlinkia” jne. ja tietenkin makkaran paistoa.

Talkoot edellisenä sunnuntaina 8.2 klo 14.00 rannassa.

Tervetuloa …myös talkoisiin!

Kaipolan koulun joulujuhla

Monday, December 8th, 2008

Perinteistä Kaipolan koulun ja Nupun joulujuhlaa vietetään koululla 18.12. klo 18.00 alkaen. Juhla on tarkoitettu erityisesti kaikille Kaipolan kylän asukkaille, koululaisten ja nuppulaisten vanhemmille, sukulaisille ja tuttaville. Eli tervetulleita ovat KAIKKI! Koulun joulujuhlasta se joulu viimeistään alkaa, se on jo vuosikymmeniä sitten todettu asia.

Tervetuloa Kaipolan koululle!

Wednesday, October 8th, 2008

Lauantaina 11.10 klo 11 alkaen Kirppu-/maalaitoripäivä Kaipolan koululla. Myynnissä mm. leivonnaisia, syksyn satoa ja aarteita koulun vintiltä. Tervetuloa edullisille ostoksille!

SYKSYN JA TALVEN TOUHUJA 2008 – 2009

Monday, August 18th, 2008

Kesä alkaa olla lopuillaan ja on aika ruveta miettimään syksyn toimintaa, seuraavassa tähän mennessä mietittyjä:

ELOILTAMAT: (30.8. klo 19 – 01)

Siivotaan ja koristellaan Paviljonkia pe 29.8. klo 18 alkaen. Luonnon- ja puutarhakukkia, kuin myös syksyn satoa, saa tuoda koristeluun, kellä löytyy.

Koululaisten ohjelmalla aloitetaan. Tauolla arpamyyntiä ja muita perinteisiä lajeja. Arpalahjoja voi toimittaa ennakkoon koululle. Tanssituksesta huolehtii Sulkavan Pelimannit. Ei pääsymaksua, vapaaehtoinen maksu kylän ja koulun toimintaa tukemaan.

LEIKKIMIELISET YLEISURHEILUKISAT KOULULLA 30.8. KLO 10 – 12

Tapahtuma liittyy KyläSportti -hankkeeseen, Eero Piironen on luvannut ideoida lajit, kaikille löytynee lajeja ja sarjoja, seuraa ilmoittelua!

LIIKUNTAKERHO KOULULAISILLE

Aloitetaan toiminta epävirallisesti jatkamalla pesäpallon peluuta tiistaisin klo 18 – 19.30 (Tänään 18.8. vielä maanantaina!). Ahosen Pyry on lupautunut kouluttautumaan kerho-ohjaajaksi. Toinen ohjaaja olisi tilauksessa, löytyykö kiinnostuneita? Tarkoituksena on tutustua monipuolisesti eri lajeihin, mahdollisesti tehdään myös uimahalli/lasketteluretki talven kuluessa. Kaikki mukaan tästä illasta alkaen, seuratkaa ilmoittelua!!!

Lisäys:

MAALAIS/KIRPPUTORI KOULULLA 11.10.

Syyssiivousta tehdessä kannattaa katsella omalle perheelle tarpeettomaksi käynyttä tavaraa ja tuoda niitä sitten kirpputorille myyntiin. Etenkin talviurheiluvälineet voisivat olla hyvä myyntiartikkeli. Pöytien tuotto oman valinnan mukaan joko koulun tai kodin hyväksi.

Maalaistorille voisi tuoda “ylijäämäsatoa” myyntiin. Miksei leipomuksiakin? Seuratkaa koulun tiedotteita; vinnikin olisi tarkoitus siivota ennen varsinaista kirppu-/maalaistoria.

PERINTEINEN TALVITAPAHTUMA

Alustavasti sovittu päiväksi 14.2.2009, ystävänpäivä-teemalla siis lähdetään, kaikki mukaan ideoimaan!

Tässä oli toivottavasti kaikki kokouksessa 14.8. keskustellut asiat, aktiivisuutta peliin!      -Sirpa-

Talvitapahtuma onnistui loistavasti!

Monday, March 10th, 2008

Siitä kiitos kaikille paikallaolijoille! Valitettavasti ei tullut kameraa mukaan, mutta toivottavasti kuvia löytyy. Osallistujamäärä ei pällekkäisyyksien takia ollut niin suuri kuin olisi voinut toivoa. Onneksi sää suosi, Fami osasi käyttäytyä, seppä takoi ja arpamyynti pelasi… Kiitos vielä kaikille mukanaolijoille!!!