Archive for the ‘Kaipolan paviljonki’ Category

Elotanssit hyvässä säässä ja fiiliksessä

Sunday, September 1st, 2013

Elotanssit 31.8. klo 20-01

Tuesday, August 20th, 2013

Kesän ajan paviljongilla on tehty monenlaisia uudistuksia ja korjaustöitä.

Tervetuloa katsomaan kesän viimeisiin tansseihin, mitä on saatu aikaan.

Näin sitä mentiin juhannuksena

Monday, June 24th, 2013

Monday, June 17th, 2013

Paviljongille 9.5. klo 10 ja kylätalolle klo 17

Wednesday, May 8th, 2013

Paviljongilla on torstaina klo 10 alkaen remonttitalkoot: mm. keittiön pintoja ja kalusteita uusitaan. Ravintolan seinään tulevaa kylttiä maalataan ja huussejakin laitetaan uuteen uskoon.

Kylätalolla on illemmalla klo 17 kylätalon hallituksen, osakkaiden ja kylätoimikuntalaisten yhteinen suunnittelukokous.

Tässä on väriehdotus paviljongin uuteen kylttiin. Värimaailma henkii 60-lukua. Kirjasintyyppi on aika lailla entisen mallinen. Keksikääpä vetoava fraasi kylttiin! Kommentteja ja kritiikkiä saa antaa Merville.

ELOTANSSIT 18.8. KLO 20-01

Wednesday, August 8th, 2012

elotanssit_12.jpg

Kaipolan paviljonki on saanut kesän aikana uuden aurinkoisen ilmeen. Tommi Seppänen & Amorada tahdittavat kesän viimeisissä tansseissa. Tulkaa mukaan, niin kesälomalaiset kuin vakioväkikin!

Juhannustanssit 23.6.

Tuesday, June 26th, 2012

juhannustanssit_11.jpg

Unohtui laittaa mainos etukäteen, niin laitetaan nyt sitten jälkikäteen. Tanssimassa oli vakio pari sataa innokasta. Duo Päivi ja Keijo tarjosi tanssinautinnon ja puhvetin väki kera lettujen ja makkaran paistajien pitivät huolen vatsan hyvinvoinnista. Paviljongin uusi maalipinta on aurinkoinen, ehkä ensi kesänä on jotain uutta piristystä. Tervetuloa taas ensi juhannuksena!

Elotanssit 27.8. klo 20

Saturday, August 20th, 2011

Lauantaina 27.8. klo 20-01 Kaipolan paviljongilla on kesän viimeiset tanssit. Sulkavalaiset Veivarit antavat tahdin menoon. Tervetuloa!

Heinäkuun tanssit 23.7. klo 20

Friday, July 15th, 2011

Tanssivan yleisön pyynnöstä uusintana Duo Päivi Ikonen ja Keijo Penttinen paviljongilla la 23.7. klo 20-01. Kylätoimikunnan puhvetti huolehtii “hiilarit ja proteiinit” kohdalleen. Osoite Paviljongintie 35, Sulkava. Tuutha siekii!

Juhannuksena tanssitaan uuden katon alla

Tuesday, June 21st, 2011

juhannustanssit_11.jpg

Muistakaa poistaa rasti salli keskustelu!

Wednesday, October 20th, 2010

Sivumme on joutunut roskapostihyökkäyksen kohteeksi. Olin mielestäni poistanut mahdollisuuden kommentoida, mutta se oli jostakin syystä edelleen päällä. Meillä on odottamassa yli miljoona kommenttia, jossa tarjotaa mitä ihmeellisimpiä asioita. Niitä pystyy ilmeisesti poistamaan vaan 20 kerrallaan, joten olisi siinä aikamoinen iltapuhde niitä poistella. Poistelin varmaan tuhat ja aikaa meni tosi paljon. Saimme asiasta myös valitusta palvelimen ylläpitäjältä, joten toivottavasti asia saatiin nyt kuntoon. Jos postia edelleen tulee, voi olla että sivumme suljetaan.

Mutta nyt olen laittanut asetuksiin ettei kommentteja pitäisi enää tulla. Mutta huomatkaa kirjoittajat. Kirjoitustilassa oikealla on Keskustelu kohta. ÄLÄ LAITA RASTIA SALLI KESKUSTELU -kohtaan.  Poistin kaikista aiemmista artikkeleista rastin.

Onhan se hienoa, että joku on kiinnostunut sivuistamme ;)

Kaipolan paviljonki 70 vuotta

Tuesday, April 21st, 2009

Paviljongin 70-vuotisjuhlia vietetään Juhannustanssien yhteydessä. Juhlistamme tilaisuutta kakkukahvein, näyttelyllä ja pienimuotoisella historiikilla. Historiikin keräämiseen ja näyttelyn kokoamiseen tarvitaan taas innoksta talkoovoimaa. Seuraava kokoontuminen on 3.5. klo 13 Kaipolan koululla, mukaan on kutsuttu myös aktiiveja vuosikymmenten takaa haastateltaviksi. Sulkava-lehdessä julkaistaan ilmoitus jossa etsintäkuulutetaan paviljongilla toisensa tavanneita pariskuntia ilmoittautumaan sekä etsitään kaikkea paviljonkiin liittyvää materiaalia näyttelyä varten. Kaikki materiaali on tervetullutta tanssikengistä lehtijuttuihin . Ota rohkeasti yhteyttä Katiin p 040 8415640, katseppanen@gmail.com tai Helgaan p.050 4637327. Perinteisen pihasiivouksen päivä on alustavasti sovittu 22-23.5. jolloin myös kuistia remontoidaan. Tarkempi aikataulu ilmoitettaan myöhemmin Sulkava lehdessä. Leivomme täytekakut (joita tarvitaan n 15 kpl) talkoilla -ilmoittaudu Helgalle.

Keräämme historiaa tänne kotisivuille, tämän aukeaman oikealla sivuluettelossa on Kaipolan paviljongin historiaa sivu, jonne kokoamme tietoja. http://www.kaipolankyla.net/?page_id=110 on suora linkki sivustolle.

SYKSYN JA TALVEN TOUHUJA 2008 – 2009

Monday, August 18th, 2008

Kesä alkaa olla lopuillaan ja on aika ruveta miettimään syksyn toimintaa, seuraavassa tähän mennessä mietittyjä:

ELOILTAMAT: (30.8. klo 19 – 01)

Siivotaan ja koristellaan Paviljonkia pe 29.8. klo 18 alkaen. Luonnon- ja puutarhakukkia, kuin myös syksyn satoa, saa tuoda koristeluun, kellä löytyy.

Koululaisten ohjelmalla aloitetaan. Tauolla arpamyyntiä ja muita perinteisiä lajeja. Arpalahjoja voi toimittaa ennakkoon koululle. Tanssituksesta huolehtii Sulkavan Pelimannit. Ei pääsymaksua, vapaaehtoinen maksu kylän ja koulun toimintaa tukemaan.

LEIKKIMIELISET YLEISURHEILUKISAT KOULULLA 30.8. KLO 10 – 12

Tapahtuma liittyy KyläSportti -hankkeeseen, Eero Piironen on luvannut ideoida lajit, kaikille löytynee lajeja ja sarjoja, seuraa ilmoittelua!

LIIKUNTAKERHO KOULULAISILLE

Aloitetaan toiminta epävirallisesti jatkamalla pesäpallon peluuta tiistaisin klo 18 – 19.30 (Tänään 18.8. vielä maanantaina!). Ahosen Pyry on lupautunut kouluttautumaan kerho-ohjaajaksi. Toinen ohjaaja olisi tilauksessa, löytyykö kiinnostuneita? Tarkoituksena on tutustua monipuolisesti eri lajeihin, mahdollisesti tehdään myös uimahalli/lasketteluretki talven kuluessa. Kaikki mukaan tästä illasta alkaen, seuratkaa ilmoittelua!!!

Lisäys:

MAALAIS/KIRPPUTORI KOULULLA 11.10.

Syyssiivousta tehdessä kannattaa katsella omalle perheelle tarpeettomaksi käynyttä tavaraa ja tuoda niitä sitten kirpputorille myyntiin. Etenkin talviurheiluvälineet voisivat olla hyvä myyntiartikkeli. Pöytien tuotto oman valinnan mukaan joko koulun tai kodin hyväksi.

Maalaistorille voisi tuoda “ylijäämäsatoa” myyntiin. Miksei leipomuksiakin? Seuratkaa koulun tiedotteita; vinnikin olisi tarkoitus siivota ennen varsinaista kirppu-/maalaistoria.

PERINTEINEN TALVITAPAHTUMA

Alustavasti sovittu päiväksi 14.2.2009, ystävänpäivä-teemalla siis lähdetään, kaikki mukaan ideoimaan!

Tässä oli toivottavasti kaikki kokouksessa 14.8. keskustellut asiat, aktiivisuutta peliin!      -Sirpa-