Archive for the ‘Kaipolan kylätoimikunta’ Category

Kylätalkoopäivänä saatiin paljon aikaan

Tuesday, September 24th, 2013

 

Käy katsomassa kuvia talkoopäivästä sivulla: kaipolanaarre.blogspot.com

 

Kylätalkoot kylätalolla 22.9. klo 10

Monday, September 16th, 2013

Syystorin sijasta pidämme kaikille kyläläisille avoimet KYLÄTALKOOT sunnuntaina 22.9. alkaen klo 10 Kaipolan kylätalolla. Luvassa leppoisaa puuhastelua hyvässä seurassa ja talkooruokana uutispuuroa. Tiedossa on sisätiloissa ikkunanpesua, yleistä siivousta, keittiöhommia, ulkona haravointia ja muuta siistimistä. Voit valita mieluisimman talkootyön, ilmoita meille ennakkoon tuletko ja mihin työryhmään (ja onko välineitä), niin osaamme varata tarjottavaa riittävästi.

Sähköposti: kaipolanaarre@gmail.com, puh. Jukka Virtanen 045 845 91 18.

Elotanssit hyvässä säässä ja fiiliksessä

Sunday, September 1st, 2013

Elotanssit 31.8. klo 20-01

Tuesday, August 20th, 2013

Kesän ajan paviljongilla on tehty monenlaisia uudistuksia ja korjaustöitä.

Tervetuloa katsomaan kesän viimeisiin tansseihin, mitä on saatu aikaan.

Ukkonen säesti lauluiltaa

Monday, July 22nd, 2013

Lauluiltaa odoteltiin jännityksellä, sään suhteen oli epätietoisuutta. Päätettiin kuitenkin uskaltaa asettua laulamaan kylätalon rantaan. Ilma oli lämmin, maisema kaunis, laulu ja lettu maittoi. Aika pian kuitenkin ukkonen alkoi jyrähdellä ja pikkuhiljaa lähestyä Kaipolaa. Naisten viikkohan on perinteisesti sateinen, mutta ei nyt kuitenkaan kovasti kastuttu.

Vuokko ja Aija letunpaistossa

Nuorta ja vähän varttuneempaakin väkeä olit tullut “availemaan äänihuuliaan”.

Sulkavan pelimannien hanuristit laulattivat Kylätalon rannalla

 

Lauluilta ma 22.7. klo 19-21

Monday, July 15th, 2013

Kaipolan kylätalon eli entisen koulun rannassa, säestäjänä Vili Pekkarinen. Lettukahvio klo 18.30 alkaen. Autoparkki kylätalon piha-alueella. Sateen sattuessa lauletaan kylätalon sisällä.

Osoite: Kaipolan koulutie 8

Järj. Kaipolan Aarre ja kylätoimikunta

Näin sitä mentiin juhannuksena

Monday, June 24th, 2013

Monday, June 17th, 2013

Friday, June 7th, 2013

Paviljongille 9.5. klo 10 ja kylätalolle klo 17

Wednesday, May 8th, 2013

Paviljongilla on torstaina klo 10 alkaen remonttitalkoot: mm. keittiön pintoja ja kalusteita uusitaan. Ravintolan seinään tulevaa kylttiä maalataan ja huussejakin laitetaan uuteen uskoon.

Kylätalolla on illemmalla klo 17 kylätalon hallituksen, osakkaiden ja kylätoimikuntalaisten yhteinen suunnittelukokous.

Tässä on väriehdotus paviljongin uuteen kylttiin. Värimaailma henkii 60-lukua. Kirjasintyyppi on aika lailla entisen mallinen. Keksikääpä vetoava fraasi kylttiin! Kommentteja ja kritiikkiä saa antaa Merville.

Sunday, November 25th, 2012

Pääsihän se joulupukki perille, vaikka ulkona satoi vettä. Pukki jutteli pitkään, ja yhdessä laulettiin joululauluja. Lapset saivat pienet joulupussit.


ELOTANSSIT 18.8. KLO 20-01

Wednesday, August 8th, 2012

elotanssit_12.jpg

Kaipolan paviljonki on saanut kesän aikana uuden aurinkoisen ilmeen. Tommi Seppänen & Amorada tahdittavat kesän viimeisissä tansseissa. Tulkaa mukaan, niin kesälomalaiset kuin vakioväkikin!

Juhannustanssit 23.6.

Tuesday, June 26th, 2012

juhannustanssit_11.jpg

Unohtui laittaa mainos etukäteen, niin laitetaan nyt sitten jälkikäteen. Tanssimassa oli vakio pari sataa innokasta. Duo Päivi ja Keijo tarjosi tanssinautinnon ja puhvetin väki kera lettujen ja makkaran paistajien pitivät huolen vatsan hyvinvoinnista. Paviljongin uusi maalipinta on aurinkoinen, ehkä ensi kesänä on jotain uutta piristystä. Tervetuloa taas ensi juhannuksena!

Kesätorilla kävi kuhina

Saturday, June 9th, 2012

kahvion-kuhinaa.jpg

Lankalauantaina pilkkimään

Thursday, April 5th, 2012

Sulkava-lehden viime viikon mökkiläisnumero oli niin täynnä ilmoituksia, että lienetkö huomannut sieltä joukosta lauantain kyläpilkki-ilmoitusta. Kaipolanlahdelle ovat tervetulleita kaikki kaipolalaisiksi itsensä tuntevat ja muutkin, jotka tykkäävät viettää aikaa ulkoillen ja tuttujen kanssa turinoiden. Pilkkimisintokaan ei ole pahasta.

Mukaan on tulossa kisakavereita Leipämäestä ja Tunnilasta ja kokoontuminen alkaa koululla klo 8.30. Pienellä, aikuisilta kerättävällä osallistumismaksulla katetaan palkintokuluja ja rannalla on ostettavissa suolaista ja makeaa välipalaa lämpimän tai kylmän juoman kanssa.

Sopivasti rantautumisen ja palkintojenjaon jälkeen pääsee koululle harjoittamaan kädentarkkuutta turvallisesti ja ilman kuulosuojaimia. Sinne on hankittu infrapunapistooli ja -kivääri, joiden käyttövuoroja jakaa tällä kertaa Seppäsen Jari puh. 040 5400 458. Vitosella saa napsia pisteitä 20 min. kerrallaan.